37d6e8c88a 2014ob 9:31 Odlina risanka! Odlien prevod in odlino petje! Navduena!!!! — Mulec . 30.10. Za Ano in Elzo je "in iveli sta sreno do konca svojih dni" nekaj, za kar je treba garati, in ne nekaj, kar ti je podarjeno. 2015ob 10:02 Zakon film!!! — Mami . — jaz-itak . Po samo tirih mesecih prikazovanja je risanka do danes (ta konec tedna so jo zaeli premierno prikazovati na zadnjem triu, to je na Japonskem) po vsem svetu zasluila 1,072 milijarde dolarjev (779 milijonov evrov) prihodkov, od tega 398,4 milijona dolarjev (289,5 milijona evrov) na domaih tleh in 674 milijonov dolarjev (489,8 milijona evrov) na mednarodnem triu.S tem je prehitela dozdajnjega animiranega rekorderja, tretji del Pixarjeve risane sage o igraah Svet igra (Toy Story 3).
31.1. Napovednik filma: Foto: Cenex Kljune besede: Ledeno kraljestvo, Frozen, film, ocenili smo, ocena filma, Kristen Bell, Idina Menzel Najnoveje iz kategorije:OCENA FILMA: CarolOCENA FILMA: V ariuOCENA FILMA: Druinski filmOCENA FILMA: Razgibano ivljenje samskihOCENA FILMA: DeadpoolOCENA FILMA: Brooklyn Urednikov izbor:Najvekrat predvajana skladba leta 2015 je evrovizijska Naj brano:OCENA FILMA: Petdeset odtenkov siveOCENA FILMA: Razredni sovranikOCENA FILMA: Volk z Wall StreetaOCENA FILMA: Ledeno kraljestvoOCENA FILMA: Ni je ve Komentarje prikazujemo 7 dni po objavi lanka. 2013ob 21:46 filem mi je bil zelo ve do zdaj ko sem bila v kino je bil najboli in oceno bi dala 10000000000 — silva . — mmmm . oglasno sporoilo . del (reija David Yates) - 1,341 milijarde dolarjev (974,6 milijona evrov)5. V sebi nosi zelo lepo sporoilo, glasbeni vloki pa dodajo tisti piko na i.
Ansmelis replied
493 weeks ago